Het einde van de koning, volgens Exumer toch…
Ashley Bickx

Bijna twee maand geleden deed Exumer het hartje van de thrash liefhebbers wat harder slaan, want Hostile Defiance zal ongetwijfeld meedingen naar de prijs voor thrash album van het jaar 2019. Om deze release nog wat extra in de verf te zetten, brachten deze heren vandaag een nieuwe videoclip uit voor het nummer The King’s End dat trouwens één van de absolute prijsbeesten is van Hostile Defiance. Bij deze is meteen ook het bruggetje gemaakt naar Albert II die (voorlopig toch) halstarrig blijft weigeren om eens met een stokje langs de binnenkant van zijn wang te schrapen. We wijden te ver af! Gewoon lekker ouderwets thrashen is bij deze de boodschap!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X