Slipknot als tweede headliner van Graspop Metal Meeting 2019
Yngwie Vanhoucke

Na gisteren al de eerste naam vrij te geven, komt Graspop Metal Meeting vandaag al af met de tweede headliner. Slipknot mag de zaterdag 22 juni van Graspop afsluiten. De Amerikaanse clowns weten altijd een fenomenale show neer te zetten.

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van vrijdag 21 juni tem zondag 23 juni in het Festivalpark aan de Stenehei in Dessel. De ticketverkoop start op zaterdag 27 oktober om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Meer namen voor GMM19 volgen snel.

Slipknot staat er al voor de zevende keer er frontman Corey Taylor zal tot meerdere moshpits aanroepen. Volgend jaar is tevens de 20ste verjaardag van hun eerste plaat. De band is ook bezig met de voorbereidingen voor zijn zesde plaat die ze begin volgend jaar zullen opnemen. Corey Taylor liet ons eerder al weten dat een van de nieuwe nummers het zwaarste is dat de band ooit geschreven heeft. Hij zelf heeft alvast zin in een feestje op Graspop, want dit is wat hij er over te zeggen heeft:

“Be prepared for 2019 – which, weirdly, is the 20th anniversary of our first album. Shit’s about to get fucking real again! So take that as you will.”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

september

Geen concerten

oktober

31okt16:30JUDASFEST IIIDEN EGLANTIER - SINT-NIKLAAS

Share This
X