Amerikaanse thrash band BLACK FAST brengt nieuwe single uit.
Hughes Vanhoucke

De Amerikaanse thrash band Black Fast uit St. Louis (Missouri) heeft zopas een tweede single uit de volgende maand te verschijnen album, Spectre of Ruin – vrijdag 13 juli, uitgebracht. Volgens gitarist Aaron Akin is Silhouette Usurper één van de eerste nummers die gecomponeerd werd voor het nieuw werk niettegenstaande begin vorige maand al een videoclip voor Cloak of Lies op YouTube gegooid werd.

Het album werd geproduceerd door Erik Rutan, frontman van Hate Eternal die in het verleden ook al gewerkt heeft met Cannibal Corpse, Goatwhore en Six Feet Under. Het album zou een mix zijn van neo-thrash en heavy metal met progressieve death metal invloeden op zijn best.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Upcoming concerten

december

08dec18:3023:00VOLBEAT + SKINDRED + BAD WOLVES @ Sportpaleis - Antwerpen

16dec18:3023:00AIRBOURNE + BLUES PILLS + CROBOT @ Koninklijk Circus - Brussel

januari

15janalldayHeadbangers Parade

X