Nieuw en Vlaams! Maak kennis met Oceans Burning!
Ashley Bickx

In de Vlaamse underground deed de naam Oceans Burning al duchtig de ronde, zelf voordat deze band nog maar enig werk op de wereld had losgelaten. Wegens onvoorziene omstandigheden diende de show op Metal Attack Fest geannuleerd te worden, maar een dikke week later is het dan toch eindelijk tijd om Oceans Burning wereldkundig te maken. Het eerste nummer, Where Dreams Bleed, werd direct voorzien van een prima videoclip, die je hier kan bekijken! 

Momenteel is Oceans Burning volop bezig met het debuutalbum, genaamd Prayers From A Dying Sun, dat hopelijk op het einde van 2018 in de rekken ligt. Wie deze nieuwe band live aan het werk wil zien, kan later dit jaar best afzakken naar Evil Or Die Fest, waar Oceans Burning de metaldag zal aftrappen!

 

Facebook Oceans Burning

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

augustus

12augallday14Alcatraz Festival

september

Geen concerten

Loading
Share This
X