Wedstrijd: ga gratis naar De Kerk, van Melculy!
Bart Van Gestel

Vlaanderens snelst groeiende metalband Fleddy Melculy is klaar met zijn tweede plaat De Kerk Van Melculy. De opvolger van Helgië komt uit op 16 februari. Er is ook een release-party voorzien, en Amped-Up geeft hiervoor kaarten weg!

Het dertig nummers tellende dubbelalbum zal verschijnen via Sony Music en kan alvast via verschillende kanalen voorbesteld worden. Er zijn inmiddels ook reeds twee clips online te bekijken en te beluisteren.

Voor de echte fanboys en -girls onder jullie is er op donderdagavond 15 februari 2018 een release-party mét optreden van Fleddy Melculy in een kerk in Lokeren. Wij mogen van Sony Music vijf duotickets weggeven voor dit feestje in een heilig huisje. Het enige wat je hiervoor moet doen is twee simpele vragen beantwoorden. Geef ook je naam en e-mailadres op zodat we je kunnen contacteren als je gewonnen hebt. Deelnemen aan deze wedstrijd kan vanaf nu tot en met woensdagavond 7 februari om 23.59u. Antwoorden geregistreerd na deze deadline worden niet meer meegenomen in de uitslag.

De wedstrijdvragen beantwoorden kan je middels onderstaand deelnemingsformulier. Slechts één deelname per geldig e-mailadres mogelijk. Enkel de eerste registratie van het e-mailadres wordt genoteerd.

edit: de wedstrijd is afgelopen.

De winnaars worden op maandag 12 februari bekendgemaakt. Zij ontvangen een persoonlijk bericht op het e-mailadres waarmee is deelgenomen. Check daarom ook zeker je spamfolder!

Disclaimer: Wedstrijd loopt in samenwerking met Sony Music BelgiumAmped-Up.be behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Upcoming concerten

september

Geen concerten

oktober

Geen concerten

Loading
Share This
X