Kerst bij Fortarock: nieuwe namen!
Bart Van Gestel

Fortarock is in een gulle bui een heeft de bekendmaking van drie mooie namen gehouden voor de feestdagen.

Met OpethBaroness en Death Alley komen er drie mooie namen bij op de al zeer aantrekkelijke Fortarock 2018 affiche. Deze bands waren reeds eerder bekendgemaakt: NightwishParkway DriveBody CountKreatorMeshuggahSatyriconAlestormAvatarDeath AngelThy Art Is Murder en Igorrr.

Alvast veertien goede redenen om in het weekend van 1 en 2 juni 2018 naar het Goffertpark in Nijmegen te reizen. Het festival duurt volgend jaar twee dagen, er zullen dus nog een heleboel namen bekendgemaakt moeten worden, maar met de aanvulling met bovengenoemde drie bands ziet het er enkel maar beter uit.

Tickets kan je reeds kopen via de website van het festival en kosten 89 Euro (combi) , 49 Euro (vrijdag) of 59 Euro (zaterdag).

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

november

Geen concerten

december

Geen concerten

X