Alcatraz Hard Rock & Metal Fest 2018: nieuwe namen
Pieter VH

Eerder op de dag werd Status Quo reeds bekendgemaakt als headliner voor Alcatraz Hard Rock & Metal Fest 2018. De Poolse band Behemoth maakte nu ook op Facebook zijn aanwezigheid op dit festival bekend. En terwijl Nergal & co toch bezig waren, besloten ze maar ineens een hele affiche op hun pagina te posten.

Het is dus met enige terughoudendheid dat we deze affiche presenteren, maar in het verleden is het al vaker gebeurd dat bands de officiële organisatie te snel af zijn, en iets te enthousiast informatie delen over het festival waar ze zullen optreden. Het valt ook niet uit te sluiten dat er later nog wijzigingen zullen volgen. Zolang de organisatie niet communiceert over de aanwezigheid van bands, moeten dit soort berichten met een korrel zout genomen worden.

Maar omdat er vaak een groot deel van de affiche toch al klopt, delen we hier graag de affiche die Behemoth op Facebook publiceerde:

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

september

Geen concerten

oktober

Geen concerten

Loading
Share This
X