Tom Moons

De afgelopen jaren heeft de Amerikaanse hardcoreformatie Terror een gigantische fanbasis weten op te bouwen en kreeg hij ook een legendarische status aangemeten. Ieder jaar staat de band minstens twee keer in België om snoeiharde hardcore te brengen. Dit jaar bracht de band voor het eerst sinds 2015 nieuw materiaal uit, namelijk een ep met de naam The Walls Will Fall.

De ep duurt spijtig genoeg maar negen minuten, maar dit is voldoende voor Terror om alweer een goede indruk achter te laten. Openen doet de band met het zware, maar iets tragere Balance the Odds. Het valt op dat het gros van de plaat vooral geschreven is om extra zwaar te klinken en niet zozeer voor snelheid in de show te krijgen. Verder krijgen we nog een klassiek Terror nummer onder de naam Kill ‘Em Off, dit gaat het live zeer goed doen. Afsluiten doet de band dan weer met een cover van Madball: Step to You.

Terror verbaast al lang niemand meer, maar weet nog steeds de fans tevreden te stellen, al had het deze keer wel iets meer mogen zijn. Negen minuten blijft zelfs voor een hardcoreband kort, zeker als je meerekent dat er al een cover in verwerkt zit. Maar ach, zolang als ze de riffs zo mooi blijven maken, dan zal het nog wel door de vingers gezien worden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

oktober

Geen concerten

november

20nov12:00MASS DEATHTRUCTION 2021FERME DU BIEREAU - LOUVAIN-LA-NEUVE

Loading
Share This
X