J. Geils (J. Geils Band) dood teruggevonden in zijn woning nabij Boston.
Hughes Vanhoucke

Gisteren is John Warren Geils Jr. dood teruggevonden in zijn woning nabij Boston in het Amerikaanse Massachusetts. Hij werd 71. Volgens The Boston Globe zou hij een natuurlijke dood zijn gestorven, doch werd een onderzoek ingesteld.

John Geils was vooral bekend als stichter en lead gitarist van de Amerikaanse classic rock band J. Geils Band die in onze contreien in 1981 een monsterhit scoorde met Centerfold uit het album Freeze-Frame.

J. Geils Band verzorgde in de zomer van 1982 het voorprogramma van de Rolling Stones tijdens hun Europese tour en speelde toen in De Kuip van Rotterdam waar ze de Britse headliners voor een vol stadion het nakijken gaven.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Upcoming concerten

december

08dec18:3023:00VOLBEAT + SKINDRED + BAD WOLVES @ Sportpaleis - Antwerpen

16dec18:3023:00AIRBOURNE + BLUES PILLS + CROBOT @ Koninklijk Circus - Brussel

januari

15janalldayHeadbangers Parade

X