Meer details Wintersun – The Forest Seasons
Alex

Amper vijf jaar na het tweede album brengt Wintersun zijn derde plaat, The Forest Seasons, uit. Tijd voor een tracklist en artwork.

De plaat draait rond de vier seizoenen en de band beschrijft het album als “zijn versie van Vivaldi’s Vier Seizoenen, maar zonder muzikale connectie met de componist”. De tracklist ziet er als volgt uit.

WintersunThe Forest Seasons
Nuclear Blast

 1. Awaken From The Dark Slumber (Spring) 14:40
  Part I The Dark Slumber
  Part II The Awakening
 2. The Forest That Weeps (Summer) 12:18
 3. Eternal Darkness (Autumn) 14:08
  Part I Haunting Darkness
  Part II The Call of the Dark Dream
  Part III Beyond the Infinite Universe
  Part IV Death
 4. Loneliness (Winter) 12:54

Het artwork, een samenwerking tussen Gyula Hanvancsák en bandleider Jari Mäenpää, is hieronder te bekijken.

De verkoop van The Forest Seasons wordt gekoppeld aan een crowdfunding die loopt van 1 tot en met 31 maart en die de band moet toestaan zijn eigen studio te bouwen (lees hier waarom). Wat die crowdfunding precies inhoudt moet nog onthuld worden. De woorden van de band:

THERE WILL BE A WINTERSUN CROWDFUNDING, STARTING March 1st

During last autumn we had long and productive negotiations with our record label Nuclear Blast and we finalized it in November 2016. We came to a good solution, a win-win deal that will benefit everyone – Wintersun, Nuclear Blast and especially the fans! This means that we will do the crowdfunding and it will include our NEW album THE FOREST SEASONS!

The purpose of this crowdfunding is to build the WINTERSUN HEADQUARTERS studio. As some of you may know this has been in the plans for a long time. It is our long time goal and dream. Building the studio is absolutely essential in order to finish TIME II and produce our future albums as fast as possible and with the best production. All the money we raise will go directly to Wintersun 100%, which we will use for building the Wintersun Headquarters.

This will be the biggest crowdfunding you’ve ever seen in the metal scene! It will be a different kind of crowdfunding than usually. We are not going to offer dozens of different items from guitar picks to used socks for a thousand bucks. We’re gonna cut all the crap and only going to offer one very valuable perk! That’s right! It will be a massive Wintersun Crowdfunding Package called the FOREST PACKAGE and it will have lots of great Wintersun content including our new album THE FOREST SEASONS. You will be blown away!

The FOREST PACKAGE is huge and otherwise it would be very expensive, but we are going to offer it with a very affordable price in our crowdfunding. So you guys will get great value for your money and enjoy the new album like it should be experienced, with the absolutely BEST quality! The best thing is that all of the content is 100% done, so you don’t have to wait for many months. It will be basically a pre-order for our new album.

This way you get the NEW Wintersun album the easiest way, with the best quality and with the best price and you’ll help us get to the next level, so we can produce albums for YOU guys faster and with the best production! So this is a WIN-WIN for everyone!

The crowdfunding will take place on INDIEGOGO between March 1st – 31st. It will last only ONE MONTH, so you guys need to be prepared! Get those credit cards and PayPal accounts ready!

Thank you!

– Jari, Jukka, Kai, Teemu

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

juni

23jun(jun 23)15:0025(jun 25)23:59Jera On Air 2022

july

Geen concerten

Loading
Share This
X