Vele keren is er over gesproken geweest, even veel keer werd er weer over gezwegen. Eindelijk is het dan toch zo ver, en werd de datum van de publicatie van het eerste werk in jaren van Dimmu Borgir wereldkundig gemaakt.

Op 14 april is het eindelijk zover en komt er met Forces of the Northern Night de langverwachte dvd op de markt via Nuclear Blast. Hierop staan onder meer de live show van in Oslo, die met een koor en het Noorse Radio Orkest opgenomen werd en het optreden van op Wacken Open Air 2012 (waarbij meer dan honderd muzikanten op het podium stonden). De dvd zal in verscheidene formats verkrijgbaar zijn.

En blijkbaar is deze release niet het enige wat we dit jaar van de populaire blackmetalband mogen verwachten. Maar voorlopig wordt hier nog in alle talen over gezwegen. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

X