Civil War zoekt nieuwe zanger
Alex

De Zweedse powermetalband Civil War zoekt een nieuwe zanger nu zijn oude met de witte vlag zwaait.

Nils Patrik Johansson stond mee aan de wieg van de band in 2012, toen deze werd opgericht nadat vier muzikanten uit Sabaton stapten. Johansson bracht met Civil War één ep en drie albums uit: de laatste worp, The Last Full Measure, verscheen eerder dit jaar.

De achterblijvende leden van de band reageerden met onderstaand bericht.

Good evening to you all!
As some of you probably already noticed our vocalist Patrik suddenly left the band without any further notice. It came as a really big surprise to us all. We just had a meeting and we came to the conclusion that Civil War will go on, and all planned gigs and festivals will be done as planned! We’ll take the holidays now to let all this sink in and then we’ll start the hunt for a new singer after that.

Best Regards /Myhr, Mullback, Rikard and Petrus!

STAY TUNED!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

Loading
Share This
X