Win tickets voor de exclusieve Fleddy Melculy albumvoorstelling
Bart Van Gestel

Op 23 september brengt Fleddy Melculy eindelijk zijn allereerste album Helgië uit. Om dit in de verf te zetten geeft de band een exclusief concert in de A-Tower te Antwerpen. Jij kan daar bij zijn door op verder lezen te klikken en mee te doen aan onze wedstrijd!

Wil jij graag naar de albumvoorstelling van Helgië van Fleddy Melculy ? Amped-Up mag tien duotickets weggeven onder de inzenders.

Geef dan het antwoord op volgende vragen:

  1. Bij welke andere band is zanger Fleddy Melculy ook actief?
  2. Hoeveel personen namen in totaal deel aan deze wedstrijd?

Geef je antwoorden in op onderstaand formulier (vergeet ook je naam en e-mailadres niet) en wie weet win jij wel een duoticket voor deze voorstelling op 23 september om 20.00 uur in de A-Tower, Keyserlei 5 te 2000 Antwerpen. O ja, de pintjes (van Vedett) zijn ook gratis die avond !

[contact-form-7 id=”6341″ title=”Wedstrijd Fleddy”]

Antwoorden kan tot en met 18 september, latere inzendingen worden niet meegenomen. Winnaars worden per e-mail verwittigd.

Disclaimer: Wedstrijd loopt in samenwerking met Sony Music BelgiumAmped-Up.be behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers.

edit: Deze wedstrijd is inmiddels afgelopen. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X