Progtime festival annuleert editie 2022
Yngwie Vanhoucke

DMC Agency liet met spijt in het hart weten dat Progtime 2022 geannuleerd is. De organisatie laat weten dat de tegenvallende verkoop te wijten is aan de annulatie van het festival. Zoals we bij veel andere festivals hebben gezien is het een moeilijk jaar met veel onzekerheden. DMC Agency kiest om op zeker te spelen en de toekomst te verzekeren door nu de stekker eruit te trekken en te kijken naar volgend jaar. Het is een spijtige zaak want met een affiche met aan het hoofd Leprous en Myrath was dit zeker een top editie geweest. Mensen die een ticket gekocht hadden kunnen die bewaren voor volgend jaar of een refund aanvragen. Laten we duimen dat Progtime 2023 wel een succes wordt.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X