Ex Deo geeft een nieuw lesje Romeinse geschiedenis!
Ashley Bickx

Enige tijd geleden kondigde de band Ex Deo reeds aan dat er op 27 augustus via Napalm Records een nieuw hoofdstuk uit de omvangrijke Romeinse geschiedenis zou worden aangesneden, waarbij de focus zou komen te liggen op het weerzinwekkende, dertienjarige beleid van keizer Nero. Recentelijk brachten Maurizio Iacono en consoorten een nieuwe teaser uit voor The Thirteen Years Of Nero met het nummer Boudicca, de koningin van de Iceni-stam, die het – om het op zijn zachtst uit te drukken – eveneens aan de stok kreeg met keizer Nero en dan voornamelijk diens slaafse volgelingen. Frontlady Brittney Slayes van de band Unleash The Archers doet op dit nummer eveneens haar duit in het zakje, waardoor wij u deze nieuwe song zeker en vast niet willen onthouden!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X