Spoil Engine sluit Hard Rock Fest Avelgem af
PJVB

Met de bekendmaking van twee nieuwe namen, is de line-up voor de aanstaande editie van Hard Rock Fest Avelgem compleet ingevuld. Het combo Bulls On ParadeSpoil Engine vervolledigt de affiche van het indoorfestival. De laatstgenoemde groep mag op zaterdag 3 oktober het gebeuren afsluiten.

Het door frontvrouw Iris Goessens aangevoerde Spoil Engine, pakt in Avelgem uit met het eind vorig jaar verschenen album Renaissance Noire. Liefhebbers van Rage Against The Machine worden door de tributegroep Bulls On Parade op de wenken bediend. Eerder bevestigden respectievelijk KISStory, Sister May en Slayensemble reeds de komst naar Avelgem.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

november

Geen concerten

december

Geen concerten

X