Gary Holt verlaat Slayer-tour om zijn stervende vader bij te staan
Hughes Vanhoucke

Gary Holt, gitarist bij Slayer (sinds de dood van Jeff Hanneman) en Exodus heeft in allerijl de Europese afscheidstour van Slayer verlaten na de show in Berlijn afgelopen zondagavond. Diens vader zou op sterven liggen en de gitarist uit de Bay Area wil graag zijn vader bijstaan tijdens diens laatste momenten. De laatste dagen had Gary Holt het al moeilijk en moest nu ook een moeilijke beslissing nemen om de band tijdelijk te verlaten waarmee hij zijn humane kant laat zien. Zondagavond na het laatste nummer barstte hij in tranen uit op podium.

Gary Holt afgelopen vrijdag in Erfurt – Een verslag van deze show is in de maak.

Holts officiële statement:

First things first, I want to say thank you to Berlin for the AMAZING show tonight!! BEST CROWD EVER! But what I’ve got to say has been very very hard for me these last ten days or so. My father is very near the end of his journey,I’ve been playing these last several shows with the heaviest of hearts. And with that heavy heart I have to announce I am leaving the Slayer European tour. I must return home to help care for my dad in his final moments. Tonight ended with me in tears while finishing Angel of death. But the crowd brought out the best in me. Thank you from the bottom of my heart. I love you all. And that having been said, I want EACH AND EVERY Slayer fan to give their biggest screams for Phil Demmel @demmelitionmh !! Bay Area legend!!! My dear friend, who having JUST finished a tour agreed to help me and the band out and learn an entire Slayer set in days and come out here so I can return home for my dad. Thank you Phil, you are family, love you bro! Please give him your warmest welcome.And most of all, I gotta thank @slayerbandofficial , @tomarayaofficial @paulbostaphofficial and Kerry King, you guys are TRULY my family, and have had my back through all what has been the roughest time in my life on tour. And thanks to our ENTIRE crew, and @lambofgod @anthrax and @obituaryband and their crews, knowing you all have been there for me through this, FAMILY. Love all of you. To my fans, thanks from the bottom of my black heart, I\u2019ll be back in March to crush once more. And more than anything , thanks to my wife @lisaholt777 , had I been alone for this, my melt downs would have been even greater. Love you baby. See all of you soon. Thank you. And MUCH LOVE to my bros in Exodus! They know what’s going on, and no one has my back more @exodusbandofficial @zetrodus you guys are my rock.

Phil Demmel in maart dit jaar tijdens de eerste show van de Europese tour van Machine Head in het Franse Rouen.

Zoals u kon lezen zal Phil Demmel (afscheid nemende gitarist van Machine Head) de plaats van Gary Holt, wellicht tijdelijk, innemen. Phil Demmel heeft een aantal weken terug gemeld dat zowel hij als drummer Dave McClain Machine Head zullen verlaten.

Vrijdagavond 30 november jongstleden waren wij van Amped-Up aanwezig in Erfurt waar Slayer één van zijn laatste zaalshows op het Europese vasteland gaf. Eind deze week kunnen jullie en verslag lezen van de show in de voormalige Oost-Duitse stad.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X