Topdag voor metalcorefans, zowel Architects als While She Sleeps komen met een nieuw nummer
Yngwie Vanhoucke

Gisterenavond laat kwam Architects op de proppen met de videoclip voor zijn nieuwste single Modern Misery, de single is afkomstig van de nieuwe plaat, Holy Hell, die verschijnt via Epitaph Records. While She Sleeps was van hetzelfde idee als Architects en gaf ons een eerste glimp op wat er te wachten staat betreffende de nieuwe album die in de maak is.

While She Sleeps brengt ons een eerste single, Anti-Social, die op zijn te verschijnen album zal staan genaamd So What. Op deze plaat is het echter wel nog even wachten aangezien deze pas verschijnt op 1 maart van volgend jaar.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

september

Geen concerten

oktober

Geen concerten

X