Architects brengt eerste single Hereafter uit van nieuwe plaat Holy Hell
Yngwie Vanhoucke

De toekomst was even onzeker voor Architects met het overlijden van Tom Searle. De band liet op verschillende festivals weten dat dit niet het einde was voor Architects en vandaag krijgen we zicht op de toekomst van de band.

Een jaar geleden brachten ze reeds een single, Doomsday, uit, die bij velen in de smaak viel en gisteren kregen we een teaser te zien/horen. Vandaag is het lange wachten eindelijk voorbij met de eerste single, Hereafter, van de nieuwe plaat Holy Hell die uitkomt op 9 november via Epitaph Records.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

september

Geen concerten

oktober

Geen concerten

X