Affiche Graspop wijzigt
Bart Van Gestel

Graspop Metal Meeting heeft voor de editie 2018 een kleine wijziging door te voeren in zijn programma op zaterdag. Er is namelijk een band die helaas moet afzeggen. De organisatie, immer voorbereid op zulke situaties, heeft meteen een vervanger bekendgemaakt.

Slecht nieuws voor de fans van P.O.D.. De amerikanen zien hun oversteek naar het Europese vasteland in het water vallen. Om onbekende redenen heeft Graspop vandaag laten weten dat de band niet zal verschijnen op het festival. Ondanks het feit dat op het moment van schrijven Graspop nog steeds tussen hun tourdata staat (het blijkt zelfs een exclusieve europese datum te zijn) zullen ze er toch niet bij zijn op de zaterdag.

Our Hollow, Our Home, het britse metalcoregezelschap wordt nu toegevoegd aan de affiche. Deze band zal spelen op de Jupiler Stage, terwijl Stray From The Path verhuist naar Main Stage 2. Dit heeft ook als gevolg dat de Backyard Babies dan weer verhuizen naar Main Stage 1 en dat Vixen op hetzelfde podium een plaatsje omhoog schuift in het programma.

Moeilijk verhaal? Vonden wij ook. Raadpleeg daarom zeker de dagindeling op de website van Graspop. Een mooi schema legt het immers beter uit dan een aantal woorden. De affiche heeft ook zijn update gekregen:

Graspop Metal Meeting 2018

Graspop Metal Meeting 2018

Tickets voor donderdag, zaterdag en zondag zijn er nog. Al de rest is reeds verkocht. Het belooft een druk weekend te worden op de Stenehei. Amped-Up zal trouwens vanaf eind mei weerom zorgen voor het nodige voorspel. Hou onze site daarom goed in de gaten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X