Rotthier Peter

Om het feit te vieren dat hun mega-album, The Final Countdown, dertig jaar geleden alle hitlijsten teisterde, vertrokken de heren van het Zweedse Europe onlangs op tour om hun fans te trakteren op een integrale live-uitvoering van dat album. De band mag dan voor de modale mens een one-hit-wonder geweest zijn, de metalfans weten wel beter want Europe trekt geregeld Europa rond en bracht op tijd en stond nieuw materiaal op de markt.

Om de fans toch iets meer te geven op deze dvd/dubbel cd hebben ze dit jubileumconcert in twee gesplitst waarbij ze in het eerste deel een verzameling ander materiaal spelen en in deel twee dan het jubilerende album aan bod komt.

Veel meer is er over dit werkstukje niet te melden want iedereen weet dat de band rond zanger Joey Tempest en gitarist John Norum garant staat voor het betere livewerk wat tot uiting komt op deze verjaardagsshow.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X